Personvernerklæring for dalanefolkemuseum.no

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Behandlingsansvarlig

Nettstedets URL: https://dalanefolkemuseum.no

Firma: Dalane Folkemuseum

Kontaktinformasjon:
Dalane Folkemuseum, Museumsveien 20, 4373 Egersund
+47 51 46 14 10
post@dalanefolkemuseum.no

Formål

Dalanefolkemuseum.no samler ikke inn personopplysninger fra besøkende på vårt nettsted utenom det som er nødvendig for formålet vårt. Formålet med innsamling av personopplysninger er å loggføre bruken av nettstedet. Personopplysningene brukes til:

  • å føre statistikk over antall besøk på nettsiden
  • å analysere bruksmønsteret for å kunne forbedre nettstedet

Ditt privatliv blir respektert når du besøker nettstedet vårt. Dalane Folkemuseum vil ikke benytte dine data til annonsering eller andre kommersielle formål.

Grunnlag for behandlingen

Behandlingsgrunnlaget er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav c, bokstav e og bokstav f.

Hva er en personopplysning?

Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-post, og dynamisk IP-adresse. En dynamisk IP-adresse kan i gitte tilfeller regnes som en personopplysning.

Personopplysninger som behandles

Selv om dalanefolkemuseum.no primært ikke samler inn personopplysninger direkte, bruker vi Jetpack Stats fra Automattic som samler inn visse data for statistikkformål. Data som samles inn: IP-adresse, brukeragent, besøkende URL, henvisende URL, tidspunkt for hendelse, nettleserspråk, landkode. Det er viktig å merke seg at vi som nettstedseiere ikke har tilgang til noe av denne informasjonen via denne funksjonen. For eksempel kan en nettstedseier se at et bestemt innlegg har 285 visninger, men kan ikke se hvilke spesifikke brukere/kontoer som har sett det innlegget. Data-logger beholdes av Automattic i 28 dager og brukes kun for å drive denne funksjonen.

Aktivitet som spores: Innleggs- og sidevisninger, videoavspillinger (hvis videoer er hostet av WordPress.com), utgående link-klikk, henvisende URL-er og søkemotoruttrykk, og land. Når denne funksjonen er aktivert, sporer Jetpack også ytelsen på hver sideinnlasting som inkluderer JavaScript-filen som brukes for å spore statistikk.

Vårt nettsted bruker ikke informasjonskapsler, og sporer deg ikke på tvers av nettsteder.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Data relatert til Jetpack Stats beholdes av Automattic i 28 dager.

Utlevering av personopplysninger til tredjeparter

Vi deler ikke personopplysninger med tredjeparter utover det som er nevnt i forbindelse med Jetpack Stats.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte oss her.