3-dagers workshop for barn 9–11 år – DAG 3

scheduleSøndag 3. desember 10:00–16:00

Delta i en inspirerende 3-dagers kunstworkshop for 9–11-åringer ved Dalane Folkemuseum, hvor unge kunstnere skaper verk som setter fokus på klimaendringer til en internasjonal utstilling.

Dalane folkemuseum inviterer til en 3-dagers workshop for barn i alderen 9–11 år. Gjennom et felles prosjekt med det Slovakiske gruvemuseet Banska Stiavnica, har vi et mål om å sette fokus på klimaendringer, overforbruk og miljøforurensning. Vi ønsker å finne en måte å vekke folks bevissthet rundt disse temaene gjennom kunstneriske uttrykk, og har at kreative barn i alderen 9–11 år kan hjelpe oss med dette. Gjennom en tredagers workshop skal vi se på hvordan vi kan bruke kunst til å øke bevisstheten rundt vår tids største utfordring, klimaendringene.

Barna vil i løpet av workshopen få anledning til å utforske flere måter å uttrykke seg kreativt på. De skal bidra til å lage et eller flere relatert til klimaendringer og menneskelig inngrep i naturen. En av dagene vil en kunstner bli med på opplegget, og veilede deltakerne i utforming av kunstverkene. Verkene vil bli utstilt på Egersund Fayancemuseum og senere på kunstgalleriet til Banska Stiavnica i Slovakia.

Workshopen er gratis, og foregår på Egersund Fayancemuseum
Det serveres mat til deltakerne under workshopen.

Tidsplan

Fredag 1. desember 14:00–17:30
Lørdag 2. desember 10:00–15:00
Søndag 3. desember 10:00–16:00

Høres dette interessant ut, kan du melde deg på innen mandag 27. november ved å sende en mail til june@dalanefolkemuseum.no

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål.

Beliggenhet

Kart som viser hvor Egersund Fayancemuseum er.
EF

Egersund Fayancemuseum

Fabrikkgaten 2, 4370 Egersund

Museet befinner seg i 2. etasje i kjøpesenteret Alti Eikunda. Inngang via trapper eller heis ved senterets sørvestlige ende. Fra parkeringshuset må man først gå gjennom senterets handlegate til man kommer til heisen eller trappen i den andre enden av senteret.