Kjøkkensjef ved Jøssingfjord Vitenmuseum

Søknadsfrist: Tirsdag 20. august 2024

Kjøkkensjef søkes til prosjektstilling ved Jøssingfjord Vitenmuseum.

Kjøkkensjefens hovedoppgave er å sørge for at både gjester og medarbeidere trives, samtidig som vi skaper lønnsomhet. Du har gode lederegenskaper, evne til å motivere, er innovativ, resultatorientert, løsningsorientert og med interesse for mat. Kjøkkensjefen har det totale drifts- og lederansvar for kjøkkenet.

Prosjektstilling med mulighet for fast ansettelse.

Kompetanse

  • Behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig.
  • Det er ønskelig med relevant erfaring fra hotell- eller restaurantkjøkken.
  • Fagbrev er en fordel, men ikke et krav.
  • God økonomiforståelse.

Egenskaper

  • Være en god kommunikator.
  • Ansvarsbevisst og selvstendig.
  • Strukturert og pålitelig.
  • Samarbeidsvillig.
  • Har lidenskap for mat.
  • Kan jobbe godt og effektivt på hektiske dager med mange besøkende.
  • Er motivert for å levere gode matopplevelser til våre gjester.
  • Er løsningsorientert og fleksibel.
  • Vil bidra til et godt arbeidsmiljø, motivere og spre godt humør.

Stillingens funksjon og beskrivelse

  • Hovedansvar/driftsansvar på kjøkkenet.
  • Være med på å planlegge sesongens menyer og varebestillinger.
  • Varemottak og lagerbeholdning.
  • Sikre overholdelse av HMS og IK-mat retningslinjer.
  • Tilberedning av både kald og varm mat i samsvar med våre standarder.
  • Utvikle og oppfølgning av gode rutiner.
  • Kvalitetssikre produksjon og servering.
  • Opplæring og videreutvikling av ansatte.
  • Noe kvelds og helgearbeid må påregnes.

Vi tilbyr

  • Pensjon i KLP
  • Lønn etter avtale
  • En unik arbeidsplass i spektakulær natur
  • Variert arbeidshverdag
  • 100% stilling

Søknadsfrist 20.8.2024, søknader vurderes fortløpende. Søknad og CV sendes til stilling@dalanefolkemuseum.no