Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen omhandler hvordan Dalane Folkemuseum behandler personopplysninger.

Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos Dalane Folkemuseum, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Dalane Folkemuseum deler ikke personopplysninger med andre, eller bruker opplysningene til annet formål enn det som er angitt i denne personvernerklæringen.

Bruk av informasjonskapsler

Dalane Folkemuseum bruker informasjonskapsler, såkalte «cookies», for å analysere brukermønsteret på nettstedet. Informasjonen som samles inn, anonymiseres slik at den ikke kan spores tilbake til enkeltpersoner. Les mer om bruk av informasjonskapsler på dalanefolkemuseum.no.

Personopplysninger

For å gjennomføre et kjøp i bokbutikken på dalanefolkemuseum.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med din bestilling, lagres i vårt aktive kunderegister inntil du sender henvendelse til oss om sletting av opplysningene.