Sommer på Slettebø – 16. juni

Søndag 16. juni er det igjen klart for Sommer på Slettebø! Sett av dagen og ta med familie og venner på en kjempekjekk dag i museumshagen! Gratis familiearrangement.

Dagen starter klokken 11:00 med en rekke spennende aktiviteter. Arrangementet varer til 15:00.

Dalane Folkemuseum stiller tradisjonen tro med hest og vognturer, fra 12:00-13:30 og 14:00-15:00. I tillegg kan små og store gjennom hele arrangementet besøke museets brannbil. Det blir også papirverksted for barn i festsalen og åpen krigsutstilling i samme bygg.

Speideren står for grilling og matsalg. Det blir salg av pølser, saft, kaffe, kaker og lapper. De bringer også med seg en rekke aktiviteter – som spikking, balanseline, vannsklie og vannrakett.

Egersund menighet arrangerer rebusløp med aktiviteter og premier, i og rundt Bakkebø kulturkirke. De har også egen stand i museumshagen.

Røde Kors kommer med flere ulike aktiviteter. De stiller med klatretårn, “båredilten” og bamsesykehus. Førstehjelpsdukken “Henry” kommer også.

I tillegg blir det underholdning med Egersund kulturskole kl. 12:30

Arrangementet er et samarbeid mellom Dalane Folkemuseum, Egersund menighet, 1. Egersund Speidergruppe, Egersund Røde Kors og Egersund kulturskole.

View Post

Sommer på Slettebø

Museets årvisse arrangement, Sommer på Slettebø, blir i år på søndag 18. juni kl. 11-16. Som vanlig er det gratis inngang og mange familieaktiviteter. Programmet er i år kraftig utvidet, og arrangeres i samarbeid med Slettebø Barnehage, Egersund Røde Kors, Dalane Friluftsråd, 1. Egersund Speidergruppe og Bakkebø Kulturkirke. (more…)

View Post

På søndag er det Sommer på Slettebø!

Folkedans, trekkspillmusikk og kiosk på Slettebø. Foto: Torbjørn Bøe

Søndag 19. juni fra kl. 13:00 til 16:00 er det tid for det årvisse arrangementet Sommer på Slettebø. Arrangementet foregår på Dalane Folkemuseum på Slettebø utenfor Egersund. Husene vil stå åpne med utstillinger. Det er salg av brus, kaffe, is og vafler. I tillegg står dette på programmet:

  • Jøssingfjord Vitenmuseum ved Bess Grastveit
    • Flere aktiviteter: Potetrakett, store såpebobler, Badehetten, Lag ditt eget byggverk
  • Tur med hest og kjerre
  • Demonstrasjon av pilfletting ved Siril Ravndal Grude fra Døsen Pilgard
  • Åpen skolestue – gammeldags skoletime
  • Grilling av pølser

Arrangementet er gratis. Hjertelig velkommen!

Lenke til arrangementet her

View Post